30 day challenge #veels te lange pauze geweest

Door corset op dinsdag 5 augustus 2014 09:59 - Reacties (7)
Categorie: -, Views: 3.157

Ten eerste.. 1000x sorry. De pauze heeft veels te lang geduurd in verband met verschillende redenen:

1.) Ik zat via het UWV plaatsing traject bij een bedrijf. Ik zat rond het einde, dus moest even hard werken om te zorgen dat het goed liep. Resultaat? Jaar contract!

2.) Festival voorbereidingen. Elk jaar in het eerste weekend van augustus is Castlefest. Dit is voor mij het beste stuk van het jaar. Geweldige mensen, muziek, sfeer en gewoon geen gezeik. iedereen kan zichzelf zijn zonder prejudice.

3.) Ouders op vakantie. Dus ik ga met vriendin 2 weken in hun huis wonen, met bagger wifi. Dus kon niet posten :(

Maar goed, wat heb ik gedaan?

De challenges:

1.) Vriendin geholpen
2.) Scheren op den oudsche manier
3.) Larp actief mee bezig gaan

Goed, laten we beginnen:

1.) Vriendin geholpen. Had wat issues, samen aan gewerkt, gaat nu stuk beter.

2.) Scheren.

Was al enige tijd bezig met elektrisch scheren.. Helaas is dat niet het resultaat wat ik zoek. Dus op zoek naar andere optie. Ik kwam via via terecht op:

http://gathering.tweakers.net/forum/list_messages/1598294

En maar begonnen. Voor mij een redelijke challenge omdat ik nogal trillende handen heb. En voor mezelf de challenge, heb ik het doorzettings vermogen om dit om de dag te doen?

Uiteindelijke antwoord; Ja. En huid is een stuk gladder, stuk minder geirriteerd en voelt gewoon een stuk prettiger.

3.) Larp.. Ja, dit is een wat lastigere om uit te leggen.

Voor degenen die niet weten wat larp is:

Lees deze link

Na het verleden ben ik zeer op mezelf gaan leven. Geen vrienden, alleen m'n vriendin en de familie. Dit was alles wat ik nodig had. Vrienden maken is zeer eng, zeer lastig altijd. Ik heb veel moeite met mensen vertrouwen.

Ja, na een tijdje moet ik gewoon accepteren dat 1 persoon die je leven verziekt, niet de gehele wereld is. Het is maar een klein stukje van de bevolking. Dus ik ga de stap wagen. Ik ga meer sociale activiteiten doen.

Het eerste? NPC spelen op een Larp voor kinderen. Deze Larp duurt een dag (van 1100 tot 1700) en is de bedoeling dat kinderen spelenderwijs kennis maken met Larp, en gewoon sociaal een leuk buiten spel kunnen spelen.
Mijn vriendin en ik gaan hier dus NPC op spelen. Wat wil dat zeggen? Wij worden de begeleiders, de verhaal onderdelen. Als het verhaal verteld dat er ergens een paladijn staat die meer informatie heeft, zou het zo kunnen dat ik dat ben.
We zorgen ervoor dat het verhaal goed loopt, dat de kinderen genoeg support krijgen om ook een leuk spel te spelen.

Volgende: 30 day challenge #5 Larp en Castlefest 08-'14 30 day challenge #5 Larp en Castlefest
Volgende: 30 day challenge #Pauze 07-'14 30 day challenge #Pauze

Reacties


Door Tweakers user B00st3r, dinsdag 5 augustus 2014 13:21

Veels is geen woord.

Door Tweakers user zkiwi, dinsdag 5 augustus 2014 13:53

Betekent dat ook dat het geen onderwerp kan zijn?

Door Tweakers user SirDarkAngel, dinsdag 5 augustus 2014 13:54

Je ziet veel verschillende blogs op Tweakers, dat is zowel de kracht als de zwakte van dit component op deze site. De 1 vind het 1ne blog leuk, de andere de andere. Zelf heb ik geen idee wat ik van deze blog moet vinden. De titel pakt mij wel "30 day challenge" weet mij elke keer weer aan te trekken en elke keer lees ik (vluchtig) de tekst welke erin staat.

Vroeger, 10 jaar geleden in mijn tienerjaren, had ik een vriendin welke GTST keek. Mijn enige optie om bij haar te zijn op dat moment van de dag was om deze serie semi-veprlicht mee te kijken. Het gevoel aan het einde van een GTST aflevering is hetzelfde als het gevoel bij het einde van deze blog. Ik weet niet precies waar ik naar gekeken heb, ik ben niets wijzer geworden, echt lol heb ik ook niet gehad, ik kan 1000 dingen verzinnen wat nuttiger was geweest om te doen, maar ergens ben ik toch benieuwd wat er hierna gaat komen. Al verdwijnt dat gevoel zo snel ik de volgende webpagina aanklik.

Het heeft wat mij betreft een iets te hoog "lief dagboek" gehalte. Je hebt blijkbaar een lastige tijd gehad en ik neem aan dat dit je goed doet, maar snap de drang om het te delen niet helemaal en wat voor publiek je wil aanspreken. Als het je goed doet, zeker door blijven gaan. Ik kijk uit naar dag 30 en of je dan het gevoel hebt dat deze "challenge" je goed gedaan heeft.

Door Tweakers user link0007, dinsdag 5 augustus 2014 17:39

Het is de genitief van veel. "veels te veel" is daarbij dus enigszins archaÔsch, maar niet geheel incorrect. Zie o.a. http://www.dbnl.org/tekst..._taa001taal02_01_0006.php

Door Tweakers user Pietervs, dinsdag 5 augustus 2014 22:10

Felies met de baan! Een jaarcontract kan een mooie opstap zijn naar meer of een andere baan met meer vastigheid. :)
Mooi dat je met je vriendin de issues uit hebt kunnen werken en haar kon (kan?) helpen.
Scheren: doe ik gewoon onder de douche met een gilette mach3. Is het beste voor mijn huidje...

En ja, je werd gemist. Nou ja, klein beetje dan :) want ik vind het van moed getuigen dat je die challenge aan gegaan bent en het hier durft te delen!


Door Tweakers user corset, donderdag 7 augustus 2014 08:04

pff, lightning bolts zijn voor noobs :-p

Reageren is niet meer mogelijk